Talk&Mind Evolution

Ce spun parintii

“-Catalin, de ce te duci tu la Cami?

– Pentru ca imi place! Pentru ca învăț sa vorbesc și pentru ca ma joc cu Cami. Am făcut și litere azi.”

Eh, uite, pentru cei ce ma intrebau cum de nu am găsit mai aproape de casă și batem atata drum pentru a il duce pe Catalin la terapie- 2 ore terapia, 3 ore drumul. De aceea mergem noi de un an si 8 luni atât de departe,  la Cami:  pentru ca lui Catalin ii place, pentru ca indiferent cât lucrează cu el intr-o zi, chiar dacă e deja obosit, sau cand era dupa grădinița, el iubește sa meargă și sa se joace cu Cami.

Totul e joacă, cu toate ca munca este asidua și ca am pornit de la cuvinte simple și noțiuni simple pe diferite arii. Un profesionist desăvârșit, jucăuș dar totodată ferm, o combinație care pentru copilul nostru a fost si este foarte benefica. Totul e la superlativ, se întâmplă dupa un plan bine stabilit, împărtășit cu părinții și implicând părinții astfel ca rezultatele copilului sa fie optime, la potențialul lui maxim. Profesionalism și dedicare.

Drumul e doar o coordonată, insa câștigul nostru ca familie si al copilului e mult mai presus. Nu e doar logopedie, nu e doar psihoterapie. E un program de dezvoltare integrat, pe toate ariile. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima cat de mult a contat si va conta Cami in dezvoltarea lui Cătălin și pentru a mulțumi.

De fapt: Tu, Cami! Atunci când te uiți la Cătălin, atunci cand peste alți câțiva ani te vei uita la el, vei ști ca ai contribuit și rămâi ca o amprenta pe viață! Îți mulțumim din inimă și suntem foarte recunoscători. Cu multa apreciere, din inima, aceste rânduri sincere, Familia Stan ❤

„Am ajuns la Flori când fetița mea avea 4 ani. Deși limbajul receptiv era normal pentru vârsta ei, cel expresiv era la nivelul unui copil de 2 ani. A învățat prin joacă să pronunțe corect sunetele, și acum după aproape 5 luni de terapie împreună cu Flori, rezultatele sunt extraordinare: a început să formeze propoziții, repetă cuvinte (înainte refuza orice repetare) și este mult mai încrezătoare.

 

 ” Baietelul nostru a inceput sedintele de logopedie cu dna Florinela Vasilcu in iunie 2020, la varsta de 3 ani si 2 luni.
Inca de la inceput, am observat ca Sasha era mai comunicativ cu ea decat era cu noi acasa precum si ca la clinica
se simtea in largul lui, relaxat si vesel. Dna Vasilcu este o profesionista care stie ce are de facut, stabileste obiective
si se implica in realizarea lor.
        De la inceputul sedintelor de logopedie si pana in prezent, Sasha a avut o imbunatatire constanta atat a comunicarii
verbale cat si a modului in care se joaca, de aceea consideram ca ne aflam pe drumul cel bun in privinta recuperarii lui.
        Recomandam cu caldura clinica Talk&Mind evolution”
 Aura si Gabriel Stroescu”
 

 

“Despre Flori pot spune fără rezerve, că este o persoană caldă, cu multă răbdare și implicată în tot ceea ce face. Mulțumim Flori!”

“Sunt incantata sa scriu aceste randuri ca o recomandare fiind in acelasi timp felul meu de a-I multumi lui Cami care, timp de aproape 1 an jumate, a facut minuni cu baietelul meu de 5 ani jumatate. Am inceput colaborarea cu Cami cand fiul meu avea 4 ani si un bagaj nu mai mare de 20 de cuvinte iar in numai 3 luni vocabularul, limbajul expresiv, formarea propozitiilor si articularea sa s-au imbunatatit enorm.

Pot spune ca atat progresul cat si intreaga experienta pe care am avut-o atat eu cat si fiul meu in colaborare cu Cami au fost extraordinare. Este rabdatoare, prietenoasa, sis tie sa profite de orice moment pentru a capta atentia copilului iar fiul meu este nerabdator sa o revada de fiecare data.”

“Experienta noastra cu Flori  (a mea ca mamica dar si a piticului Razvan-Andrei) a fost una extrem de placuta. Evolutia copilului a crescut de la o saptamana la alta, in mai putin de jumatate de an, Razvan care scotea doar sunete, acum a inceput sa faca propozitii simple. Copilul o adora pe Flori si merge foarte incantat la ora de logopedie.”

„Bună! Sunt Denice, mama lui Ștefan, un băiețel în vârstă de 7ani și 10liuni.De 4 ani de zile Cami este alături de noi și îl ajută foarte mult pe Ștefan să facă achiziții importante în ciuda întârzierilor în dezvoltare.

Îi mulțumim că este alături de noi și o recomandăm cu încredere pentru răbdarea, entuziasmul și profesionalismul de care dă dovadă!”

Flori și Ami, fetița mea de 2 ani și 7 luni, s-au cunoscut acum 3 luni și de la început au avut o chimie extraordinară. Cu multă căldură și răbdare, Flori a reușit să lucreze foarte bine cu Ami și, după doar câteva luni, progresele fetiței sunt minunate.

De la câteva cuvinte precum mama, tata, apa, Ami acum spune chiar și două propoziții scurte despre ceea ce dorește să facă/ să obțină. Eu o recomand cu drag, întrucât este o persoană profesionistă, caldă,  comunică foarte bine atât cu Ami cât și cu mine, îndrumându-mă să o pot ajuta și eu pe Ami, și să formăm o echipă de succes.”

„Sunt mămica lui Andrei și sunt foarte mulțumită de serviciile, de implicarea și devotamentul cu care lucrează Cami.

Lui Andrei îi place să vină aici, încet si cu pași mici progresând. Am găsit aici o atmosferă plăcută cu oameni deschiși, comunicativi si înțelegători. Vă mulțumesc și vă apreciez pentru munca si implicarea cu care lucrați cu copiii.”

Solicita o evaluare logopedica!

Call Now Button