Talk&Mind Evolution

Despre TalkMindEvolution

Locul unde cu totii ne simtim ca acasa

Centrul nostru s-a înființat din dorința de a fi un loc altfel, un loc in care cu totii ne simtim ca acasa, unde terapeutii lucreaza cu placere iar parintii se simt intelesi si au parte de tot suportul si  toate informatiile necesare  pentru a face impreuna o echipa eficienta. 

Am pus suflet in tot ceea ce facem si in fiecare zi ne-am concentrat pe obiectivul nostru: sa facem un loc altfel. In timp am inceput sa primim feedback-uri din partea parintilor, care ne spuneau ca se simt ca acasa, sau ca este diferit fata de ce au vazut in alte centre , dar nu mica ne-a fost mirarea cand am primit acelasi feedback si din partea terapeutilor cu care colaboram si care ne ajuta sa facem minuni.

Mai jos regasiti echipa noastra completa si va invitam sa ne cunoastem!

Faceti cunostinta cu echipa

Willow

Physiotherapist

Camelia Ariton Țuncu

Eu sunt Cami, cofondator al centrului Talk&Mind Evolution. Sunt psiholog clinician. Lucrez în domeniu de peste 9 ani. Ceea ce îmi place cel mai mult la munca mea este că pot ajuta copiii să îşi atingă potenţialul maxim în ceea ce priveşte dezvoltarea pe toate ariile (cognitiv, verbal, social, motric, emoţional).

Zi de zi fac o diferenţă în vieţile copiilor prin joacă. Cred cu tărie (şi acţionez ca atare) în echipa formată din terapeut-familie-copil pentru a facilita apariţia progresului cât şi pentru a facilita generalizarea abilităţilor învăţate în cadrul terapiei. Cred că fiecare copil merită să aibă şansa de a-şi explora potenţialul şi de a atinge cel mai înalt nivel de a comunica, interacţiona, învăţa.

Totodată, el merită să fie susţinut în fiecare etapa a dezvoltării în timp ce îşi construieşte pas cu pas abilităţile necesare de a prospera în terapie, acasă, în şcoala, în comunitate, în viaţă.

 • Psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specializarea Psihologie
 • Master Psihologie Clinică – evaluare, diagnostic, intervenţie
 • Evaluarea psihologică a copilului cu TSA şi tipuri de intervenţie
 • Formare – Autismul – tehnici moderne de intervenţie
 • Formare – Tehnici şi proceduri de intervenţie în terapia logopatiilor – ALR (Cornelia Ene)
 • Formare – Terapie sistemică – copil, cuplu, familie (Cristian Petrescu)
 • Formare – Pedagog de Recuperare (Tudor Mitasov)
 • Formare – NLP Practitioner – programare neurolingvistica (Maria Cotoi)
 • Formator acreditat Ministerul Muncii

Hazel

Physiotherapist

Florinela Vasilcu

Eu sunt Flori, cofondator al centrului Talk&Mind Evolution. Sunt formator, terapeut specializat în logopedie si terapia copiilor cu TSA . Lucrez cu copiii de peste 5 ani, de când am redescoperit bucuria jocului și, mai ales satisfacțiile aduse când știu că ajut copiii să dobândească abilități și cunoștiințe noi.

Cel mai mult îmi place să observ cum se crează relația copil-terapeut, de la momentul în care pășesc prima dată în cabinet, timizi, sfioși, ascunzându-se în spatele părinților, până la momentul în care vin cu drag, iar la sfârșitul ședinței se desprind cu greu din joc.

Întotdeauna, în intervenția terapeutică, m-am focusat pe atingerea obiectivelor, cu cât era mai greu să realizez ceva cu atât satisfacțiile erau mai mari. Cu timpul am învățat că cea mai mare validare ca și profesionist, o simți atunci când un părinte îți recunoaște meritul în evoluția copilului.

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației- Universitatea București
 • Formare Evaluare Clinică, Psihodiagnostic și Modalități de intervenție la copilul cu TSA
 • Stimularea Dezvoltării Limbajului la copiii cu TSA (ANCAAR)
 • Formare Pedagog de Recuperare (ANCAAR)
 • Lucrător prin Arte Combinate (Asociatia PECA)
 • Formator acreditat ANC 

Willow

Physiotherapist

Alexandra Dumitru

Eu sunt Alexandra. Sunt analist comportamental, psiholog și logoped clinician. In cadrul centrului, eu realizez planul de interventie pentru terapia comportamentala, si coordonez implementarea acestuia. Lucrez in acest domeniu de peste 10 ani și pot spune din experiența personala faptul ca relația terapeut-copil este cheia unei bune intervenții comportamentale.

ABA face parte din viața noastră, cu toții funcționăm pe principiul condiționării, iar motivația sta la baza tuturor comportamentelor noastre. Invatarea și o buna relatie între terapeut și copil sunt strâns legate de recompensarea pozitiva.

Performanta in acest domeniu reprezintă factorul motivator pentru mine.

 • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti
 • Master Psihologie Clinica – Universitatea Bucuresti
 • Analist comportamental (Applied Behvior Analysis)- BCBA
 • Curs “ Exercitii practice de stimulare a limbajului expresiv la copilul cu TSA “

Hazel

Physiotherapist

Eliza Maria Marinas

Bună! Numele meu este Marinaș Eliza-Maria și sunt în prezent în curs de formare ca psihopedagog la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București.

Experiența mea practică în centrele de terapie ABA și logopedie, în colaborare cu facultatea, mi-a oferit oportunitatea de a observa și a înțelege complexitatea copilului cu tulburări din spectrul autist. Am învățat să mă adaptez în mod continuu și flexibil pentru a răspunde nevoilor unice și diverse ale acestor copii.
 
Curiozitatea mea continuă m-a motivat să caut mereu oportunități de dezvoltare și perfecționare în abordarea și sprijinirea copiilor.
 
În acest sens, am decis să mă implic ca voluntar în două asociații, unde contribui la dezvoltarea abilităților relaționale și la dobândirea autonomiei de către adolescenții și tinerii cu tulburări din spectrul autist, prin intermediul activităților de autoservire. Totodată, am acumulat experiență în lucrul cu tinerii cu sindrom Down și cu tulburări de comportament, desfășurând activități terapeutice, precum art-terapia prin muzică și dans, pictură și terapie ocupațională.
 
Flexibilitatea, creativitatea, organizarea, obiectivitatea și ambiția sunt trăsăturile care au ghidat activitatea mea de practică și voluntariat, având ca scop eficiența și progresul în sprijinirea copiilor.
 • Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Bucuresti, specializarea Psihopedagogie Speciala
 • Voluntar Asociatia “Ajut deci exist”
 • Voluntar Asociatia “Autism Romania”
 • Practică de specialitate centrul “Bright future for every child”
 • Practică de specialitate “Down Plus România”
 • Curs Centrul Aspera: “Terapia ocupațională și de integrare senzorială “
 • Workshop : :”Motivația în învățare “
 • Conferința: ” Fenotipul comun și substratul neuronal în autism și schizofrenie ” Dr. Lavinia Uscățescu

Willow

Physiotherapist

Teodora Toader

Bună, eu mă numesc Teodora! În trecut am lucrat cu copiii din medii defavorizate, dar și cu cei atipici. În prezent studiez la Facultatea de Psihologie și Ștințele Educației, Universitatea București. Iar în viitor sunt sigură că tot pe acest drum voi fi, deoarece iubesc ceea ce fac.

Pentru mine, printre cele mai importante lucruri sunt crearea unei relații bune terapeut-copil, dar și terapeut-părinte, formând o echipă se obțin reușite. Răbdarea, perseverența și nu în ultimul rând dorința sunt elemente care stau la baza terapiei. Eu întâmpin cu căldură orice copil care îmi intră în cabinet, iar cu pasiune îmi fac treaba pentru a observa ce îmi doresc cel mai mult: rezultate.

 • Facultatea de Psihologie și Ștințele Educației, specializarea Psihopedagogie specială
 • Practică terapie ABA- Universitatea București
 • Conferință- Autism
 •  

Hazel

Physiotherapist

Maria Teodora Petre

Helllooo! Eu sunt Maia. Sunt o persoană comunicativă, empatică și mereu cu zâmbetul pe buze.

De-a lungul timpului am lucrat cu copiii din medii defavorizate, cu copii atipici, în tabere de creație, copii de gradiniță dar și liceu, în cadrul practicii pedagogice.

Arta a fost mereu oaza mea de liniște și pasiunea mea pentru copii a pornit tot prin artă. Am observat fascinația lor pentru culori, spontaneitate, creativitate, dar și modul în care iși crează propria lume a imaginației și a fanteziei.

Mereu m-a captivat această lume a lor și am fost entuziasmată să îi ascult, să îi înteleg și să îi motivez pentru a își atinge potențialul maxim.

 

 

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, specializarea Psihopedagogie Specială
 • Terapie Logopedică în Procesele de Comunicare, , Universitatea din București (În curs)
 • Curs ABA – Centrul New Odyssey
 •  

Willow

Physiotherapist

Lia Saghin

Salut! Eu sunt Lia și sunt psihopedagog special și terapeut ABA în curs de formare, cu vaste interese din aria dezvoltării cognitiv-comportamentală a copiilor, precum și a terapiei logopedice.

Experiența mea profesională în sfera psihopedagogică este largă, cu rădăcini în adolescență, când m-am familiarizat cu diversitatea copiilor prin programe de voluntariat, dar și prin munca de animator pentru petreceri. Acum urmăresc să aplic cunoștințele acumulate, împletind dorința mea pentru progres și plăcerea de a lucra cu prichindeii.

Empatia, răbdarea și deschiderea sunt calități pe care le-am cultivat în timp și care m-au făcut să realizez cât de amplă este lumea inedită a copiilor speciali și cât de satisfăcător este acest domeniu.

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihopedagogie Specială
 • Curs Shadow – HelpAutism 2021
 • Practică de specialitate în cadrul studiilor de licență
 •  

Hazel

Physiotherapist

Denisa Elena Popa

Bună! Eu sunt Denisa si sunt psihopedagog special in curs de formare. Am inceput sa lucrez cu copiii tipici cat si cu cei atipici inca din liceu, fiindu-mi astfel extrem de clar drumul pe care imi doresc sa il urmez.

Pasesc in lumea terapiei cu mult entuziasm si dorinta de a aduce o schimbare in vietile celor mici, de a-i sprijini si de a fi alaturi de ei in aceasta calatorie spre o dezvoltare cat mai armonioasa.

Imi place sa ofer din energia mea celor din jur dar, si mai mult, imi place sa o indrept spre fiecare copil care intra in cabinet. La randul meu, simt ca ma incarc cu energie pozitiva cu fiecare zambet si reusita a lor, oricat de marunta ar fi ea.

Sunt extrem de fericita ca spiritul meu ludic, impletit cu rabdarea si dorinta de a ma dezvolta continuu constituie cheia spre succesul interventiei terapeutice.

 • Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Bucuresti, specializarea Psihopedagogie Speciala
 • Curs RTB (Registered Behavior Technician)
 • Curs Shadow – HelpAutism 2021
 • Conferinta Internationala ABA – Autism Voice 2022
Call Now Button