Despre noi

De-a lungul experientei noastre, am sesizat o mare nevoie de informare în rândul parinților asupra a ceea ca înseamnă cunoștiințele și abilitățile pe care trebuie să le aibă un copil la o anumită vârstă. Astfel, întrebarea care apare tot mai des la un părinte este: de unde știu că ceea ce face/știe un copil de o anumită vârstă este normal sau este nevoie de intervenție terapeutică? În lipsa acestor informații, din păcate, tot mai mulți părinți nu realizează importanța terapiei atunci când sesizează o problema și speră că aceasta se va rezolva odată cu trecerea timpului. 

Centrul nostru s-a înființat tocmai din dorința de a ajuta parinții să înțeleagă ce au de făcut pentru a contribui la dezvoltarea normală a copilului. În procesul de intervenție terapeutică, părinții au un rol esențial în dezvoltarea abilităţilor copiilor. Implicarea acestora în terapia copilului este puternic recomandată iar respectarea temelor propuse de specialişti este esenţială în generalizarea abilităţilor dobândite în contextul terapeutic, generalizare ce accelerează stâpânirea (masterarea) acestor abilităţi. 

logopedie bucuresti

De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că viziunea noastră este de a fi o resursă pentru părinţi şi de a forma o echipă pentru recunoaşterea şi satisfacerea nevoilor copilului. Mai mult de atât, aici este locul în care, prin joc,  ajutăm copilul:

grija pentru copii

Să se dezvolte emoţional

comunitate logopedie

Să îşi dezvolte abilităţile de joc (cooperare)

logopedie

Să se dezvolte cognitiv

tehnici logopedie

Să îşi dezvolte abilităţile sociale

comunicare logopedica

Să îşi dezvolte limbajul

cel mai bun logoped

 Camelia Ariton Țuncu 

Eu sunt Cami, cofondator al centrului Talk&Mind Evolution. Sunt psiholog clinician si logoped. Lucrez în domeniu de peste 7 ani. Ceea ce îmi place cel mai mult la munca mea este că pot ajuta copiii să îşi atingă potenţialul maxim în ceea ce priveşte dezvoltarea pe toate ariile (cognitiv, verbal, social, motric, emoţional).

Zi de zi fac o diferenţă în vieţile copiilor prin joacă. Cred cu tărie (şi acţionez ca atare) în echipa formată din terapeut-familie-copil pentru a facilita apariţia progresului cât şi pentru a facilita generalizarea abilităţilor învăţate în cadrul terapiei. Cred că fiecare copil merită să aibă şansa de a-şi explora potenţialul şi de a atinge cel mai înalt nivel de a comunica, interacţiona, învăţa.

Totodată, el merită să fie susţinut în fiecare etapa a dezvoltării în timp ce îşi construieşte pas cu pas abilităţile necesare de a prospera în terapie, acasă, în şcoala, în comunitate, în viaţă.

Studii:

 • Psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
 • Master Psihologie Clinică – evaluare, diahnostic, intervenţie
 • Evaluarea psihologică a copilului cu TSA şi tipuri de intervenţie
 • Autismul – tehnici moderne de intervenţie
 • Tehnici şi proceduri de intervenţie în terapia logopatiilor – ALR(Cornelia Ene)
 • Terapie sistemică – copil, cuplu, familie (Cristian Petrescu)
 • Formare Pedagog de recuperare (Tudor Mitasov)
 • NLP Practitioner – programare neurolingvistica (Maria Cotoi)
 • VML (Verbal Motor Learning) – formare Elad Vashdi
WhatsApp Image 2022-09-27 at 13.33.48

 Florinela Vasilcu 

Eu sunt Flori, cofondator al centrului Talk&Mind Evolution. Sunt formator, terapeut specializat în logopedie si terapia copiilor cu TSA . Lucrez cu copiii de peste 4 ani, de când am redescoperit bucuria jocului și, mai ales satisfacțiile aduse când știu că ajut copiii să dobândească abilități și cunoștiințe noi.

Cel mai mult îmi place să observ cum se crează relația copil-terapeut, de la momentul în care pășesc prima dată în cabinet, timizi, sfioși, ascunzându-se în spatele părinților, până la momentul în care vin cu drag, iar la sfârșitul ședinței se desprind cu greu din joc.

Întotdeauna, în intervenția terapeutică, m-am focusat pe atingerea obiectivelor,  am privit dificultățile ca pe provocări, pentru că de fiecare dată, cu cât era mai greu să realizez ceva cu atât satisfacțiile erau mai mari. Cu timpul am învățat că cea mai mare validare ca și profesionist, o simți atunci când un părinte îți recunoaște meritul în evoluția copilului.

Studii:

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației- Universitatea București
 • Formare Evaluare Clinică, Psihodiagnostic și Modalități de intervenție la copilul cu TSA
 • Stimularea Dezvoltării Limbajului la copiii cu TSA (ANCAAR)
 • Formare Pedagog de recuperare (ANCAAR)
 • Formare in Psihoterapie Psihanalitica (in curs- Asociatia Insight)
 • Lucrător prin Arte Combinate (Asociatia PECA)
 • VML (Verbal Motor Learning)- curs Elad Vashdi
 • Formator acreditat ANC 
IMG_9511

Alexandra Dumitru

Eu sunt Alexandra. Sunt analist comportamental, psiholog și logoped clinician. In cadrul centrului, eu realizez planul de interventie pentru terapia comportamentala, si coordonez implementarea acestuia. Lucrez in acest domeniu de peste 10 ani și pot spune din experiența personala faptul ca relația terapeut-copil este cheia unei bune intervenții comportamentale.

ABA face parte din viața noastră, cu toții funcționăm pe principiul condiționării, iar motivația sta la baza tuturor comportamentelor noastre. Invatarea și o buna relatie între terapeut și copil sunt strâns legate de recompensarea pozitiva.

Performanta in acest domeniu reprezintă factorul motivator pentru mine.

Studii:

 • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti
 • Master Psihologie Clinica – Universitatea Bucuresti
 • Analist comportamental (Applied Behvior Analysis)- Clemson University
 • Curs “ Exercitii practice de stimulare a limbajului expresiv la copilul cu TSA “
WhatsApp Image 2022-09-21 at 21.33.50

Beatrice Anghelina

Buna! Eu sunt Betty. Sunt terapeut Aba cu o experiență de aproape 3 ani în intervenția terapeutica a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Pentru mine ABA este știință care ne ajută pe noi, terapeuţii, să modificăm mediul astfel încât copiii cu autism să aibă parte de cât mai multe şanse de învăţare şi automat, de reuşite.

Evident că cel mai mult îmi plac progresele. Mi se pare fabulos când lucrez cu un copil o anumită perioadă de timp, privesc în urmă şi ma întorc în prezent ( deşi mai avem mult drum de străbătut ), este o aşa profundă mulţumire sufletească sa văd ce s-a petrecut într-un interval de timp cu puştiul cu care lucrez şi vad că eu, ca terapeut, am avut un rol important acolo!

De când am început să practic meseria de terapeut, am învățat ca fiecare copil este și evoluează diferit; de aceea, eu sunt aici răbdătoare, empatica, flexibilă și cu spiritul ludic la purtător, pentru ca împreuna să atingem performanța!

Studii:

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educatiei , Universitatea București, specializarea Psihologie (in curs)
 • Voluntar Centru pentru copii cu nevoie speciale Nr9
 • Curs Aba- Centrul New Odyssey
 • Curs despre TSA- WeChange
Cristina Tudor

Cristina Tudor

Eu sunt Cristina. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut specializat in terapie experential-unificatoare. În cadrul centrului, mă ocup de evaluarea psihologică, consiliera parentală și intervenții terapeutice.

Rolul meu ca psiholog este vă însoțesc pentru o perioadă, într-un moment al vieții voastre, în care vă confruntați cu o dificultate, în care nu aveți claritate sau vă simțiți copleșiți. Scopul intervenției terapeutice este să vă ajute să gestionați situațiile dificile, să găsiți soluții pentru acestea și să vă repună în contact cu propriile resurse. Eu vin cu pregătirea și instrumentele, cu deschiderea și blândețea, voi veniți cu povestea. Și așa vom porni împreună pe acest drum.

În privința intervenției terapeutice cu copiii și adolescenții, cred cu tărie că fiecare copil este unic și special, cu un potențial nelimitat iar rolul terapeutului este acela ca, prin tehnicile si abilitățile învățate, să îl ajute pe cel mic să își dobândească cele mai bune însușiri pentru a face față mediului înconjurător, dar și de a se dezvolta cât mai frumos și cât mai armonios.

În cadrul întâlnirilor noastre, îți voi arăta cum funcționează mintea umană, de ce reacționăm într-un anumit mod fără să vrem, cum ne modelează relațiile noastre cu ceilalți. Împreună vom colabora pentru a obține ceea ce vă doriți și pentru a deveni cea mai bună variantă a voastră.Vă aștept cu drag!

Studii:

 • Psiholog clinician cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul Psihologilor din România
 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București
 • Master în Psihologie aplicată în domeniul Securității Naționale – Universitatea București
 • Master în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și a Familiei – Universitatea Bucuresti
 • Certificat de comunicare si metode de predare în tulburările din spectrul autismului – Train-ASD
 • Formare în Psihoterapie Experiențial Unificatoare (P.E.U) la Societatea de Psihoterapie Experienţială Română
rrem

Malina Radu

Buna! Eu sunt Mălina și sunt psiholog clinician. Călătoria mea în lumea copiilor a început acum 3 ani și de atunci le ghidez pașii prin intervenții în terapia comportamentală și terapia limbajului.

Pentru mine, fiecare dificultate a unui copil ajuns în cabinet este o provocare prin care ofer și primesc în aceeași măsură. Pe de o parte, ofer șansa unui copil de a deveni cea mai bună variantă a lui fiindu-i atât un mentor riguros cât și un prieten calduros. Pe de altă parte, primesc șansa de a deveni un specialist din ce în ce mai bun și un adult care nu uită să se joace și să se bucure cu adevărat de lucrurile mici. Nu în ultimul rând, primesc satisfacția că acel copil care a început terapia timid și temător devine pe zi ce trece mai sigur pe el, mai conectat la prezent și cu un bagaj mai mare de achiziții în plan cognitiv, social, verbal și emoțional.

Studii:

 • Psiholog clinician cu drept de liberă practică, avizat de Colegiul Psihologilor din România
 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București-departamentul  Psihologie
 • Master Psihologie Clinica – evaluare și intervenție terapeutică, Universitatea București
 • Curs “Logopedia: de la întârzierea în dezvoltarea limbajului la tulburările de pronunție”-Asociația CCDU-Phoenix
 • Curs Limbaj functional si tehnici de logopedie in tulburarile de dezvoltare- ABA Masters si Asociatia Autism Voice
WhatsApp Image 2022-11-01 at 08.38.36

Elena Rodica Popa

Bună!! Eu sunt Elena! Sunt psihopedagog special, logoped în curs de formare și terapeut ABA cu o experiență de aproape 3 ani.

Iubesc lumea copiilor în complexitatea ei și implicit copiii, îmbrățișez diversitatea și consider nevoile educaționale speciale ca fiind naturale.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență pe care o trăiesc alături de cei mici, dar mai ales pentru rolul de mentor pe care mi-l însușesc cu conștiinciozitate în procesul piticilor de dezvoltare și dobândire de noi însușiri. Îmi doresc să fac parte din acest univers al inocenței și, alături de voi, să creionăm povestea copilului tău în nuanțe vii!

Studii:

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, specializarea Psihopedagogie Specială
 • Terapie Logopedică în Procesele de Comunicare, , Universitatea din București (În curs)
 • Curs ABA – Centrul New Odyssey
WhatsApp Image 2022-03-14 at 19.07.51

Anda Ghita

Eu sunt Anda. Sunt absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti si, in prezent, masteranda in anul II in cadrul aceleiasi facultati, urmand domeniul Asistenta Sociala. In timpul facultatii m-am specializat atat pe partea de Sociologie, apoi Resurse Umane, cat si pe partea de Asistenta Sociala, lucrand atat cu adulti, cat si cu copii si privind pozitia de specialist din unghiuri diferite. Pe parcursul acestei experiente am simtit ca asistenta sociala mi se potriveste cel mai bine dintre toate pentru ca implinirea mea reala vine din ajutorul pe care il pot acorda celorlalti, folosindu-ma de abilitatile si de cunostintele dobandite.

Cu copiii cu TSA am luat prima data contact acum mai bine de un an, cand sub indrumarea unui coordonator, am invatat cum sa ma implic in procesul de interventie terapeutica. Pentru mine, cel mai important lucru este satisfactia adusa cand stiu ca am contribuit la dobandirea de noi abilitati si cand observ progrese la copiii cu care lucrez.

Consider ca fiecare copil este special si are propriul sau ritm de dezvoltare, iar conexiunea dintre terapeut si copil este una dintre cele mai puternice legaturi, care odata construita poate aduce progrese uimitoare.

Studii:

 • Facultatii de Sociologie si Asistenta sociala -Universitatea  Bucuresti
 • Master Asistenta Sociala-Universitatea Bucuresti
 • Curs Stimularea limbajului la copii cu TSA
 • Curs Analiza Comportamentala Aplicata la copiii cu TSA
20220922_150540

Raluca Sabau

Buna! Sunt Raluca si am ales sa urmez aceasta profesie datorita iubirii si curiozitatii fata de oameni. De mica am stiut ca vreau sa lucrez in domeniul psihologiei, iar de 2 ani visul meu a prins contur si am inceput sa lucrez cu copii cu minti diverse. Motivatia mea principala sunt micile progrese pe care le fac copiii constant si de asemenea, relatia care se creaza intre terapeut si copil. Aceasta relatie mi se pare un factor important in orice fel de terapie, deoarece orice persoana, indiferent de varsta sau de afectiune isi doreste sa fie inteleasa si acceptata.

Studii:

 • Facultatea de PSihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti – profil psihologie 2017-2020
 • Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa 2021 – prezent
 • Curs ABA Help Autism 2021

 

IMG-20221122-WA0058

Cristina Grecu

Bună! Eu sunt Cristina și sunt psiholog clinician, consilier pentru dezvoltare personală și terapeut ABA cu o experiență de 3 ani.
În lucrul cu copiii speciali, am înțeles că această meserie vine cu foarte multe provocări, dar și cu multe satisfacții, iar cea mai mare mulțumire a mea, ca terapeut, este evoluția, progresul observabil pe care copilul îl face în cadrul terapiei.
Consider că fiecare copil este unic și este esențial să-i oferim un mediu călduros, plin de oportunități în care cel mic să poată explora, învăța și performa.
Sunt aici, pregătită pentru a oferi încredere, empatie, deschidere și răbdare astfel încât cei mici să aibă parte de cât mai multe reușite!

Studii:

 • Psiholog clinician cu drept de liberă practică, avizat de Colegiul Psihologilor din România
 • Facultatea de Psihologie – Universitatea Hyperion
 • Master Terapii Cognitiv-Comportamentale – Universitatea Titu Maiorescu
 • Consilier pentru Dezvoltare Personală – Asociația CCDU-Phoenix
 • Curs Aba- Centrul New Odyssey
WhatsApp Image 2022-09-27 at 13.46.04

Cristina Grecu

Bună! Eu sunt Denisa si sunt psihopedagog special in curs de formare. Am inceput sa lucrez cu copiii tipici cat si cu cei atipici inca din liceu, fiindu-mi astfel extrem de clar drumul pe care imi doresc sa il urmez.

Pasesc in lumea terapiei cu mult entuziasm si dorinta de a aduce o schimbare in vietile celor mici, de a-i sprijini si de a fi alaturi de ei in aceasta calatorie spre o dezvoltare cat mai armonioasa.

Imi place sa ofer din energia mea celor din jur dar, si mai mult, imi place sa o indrept spre fiecare copil care intra in cabinet. La randul meu, simt ca ma incarc cu energie pozitiva cu fiecare zambet si reusita a lor, oricat de marunta ar fi ea.

Sunt extrem de fericita ca spiritul meu ludic, impletit cu rabdarea si dorinta de a ma dezvolta continuu constituie cheia spre succesul interventiei terapeutice.

Studii:

 • Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Bucuresti, specializarea Psihopedagogie Speciala
 • Curs RTB (Registered Behavior Technician)
 • Curs Shadow – HelpAutism 2021
 • Conferinta Internationala ABA – Autism Voice 2022
Call Now Button