Talk&Mind Evolution

Retur

Utilizatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produselor, conform prevederilor OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
IMPORTANT!! – NU ESTE ACCEPTAT RETURUL PENTRU PRODUSELE DIN GAMA ALIMENTE / FOOD.
Pentru initierea unui retur, vor fi urmati pasii indicati mai jos prin transmiterea formularului de retur pe adresa talkmindevolution@gmail.com. Costurile de transport pentru returnare vor fi suportate de către client.
Renuntarea la cumpararea unui produs se va face in urmatoarele conditii:
– produsele trebuie returnate sigilate (ambalajul intact);
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fie deteriorate sau sa prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate documentele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de către TalkMindEvolution;
In caz contrar, TalkMindEvolution isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de comercializare.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz, iar TalkMindEvolution are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in maximum 14 zile de la acceptarea returului. Suma rambursata in urma returului va fi cea achitata pentru produsul comandat.
Formular de retur 

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra: ……………………………………………

Motivul returnarii ……………………………………………………………………

Aceste produse au fost comandate la data de: ……………………………………………

Au fost primite la data de: …………………………………………………………………………………………………………

Optiuni de returnare a valorii produselor returnate …………………………………………………………

Nume si prenume: ……………………………………………………

Adresa: ………………………………………………………………………………………

Semnatura: ……………………………………

Data: ……………………………………………

Anulare comanda

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat comerciantul, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii.
Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă comerciantul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea continutului a fost trimisa comanda nu poate fi anulată.

Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate conform  OUG 34/2014 (Conform ANPC).

Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

Call Now Button