Talk&Mind Evolution

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ultima actualizare a termenilor si conditiilor: 18.03.2021

Website-ul www.talkmindevolution.ro este detinut de SC TALK THERAPY SRL , Cod Unic de Înregistrare 42200381, Nr. Înmatriculare J23/475/2020, Ilfov, Bragadiru, Strada Alunului.

Termenii si conditiile vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului www.talkevolution.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale. Va recomandam sa verificati constant aceasta pagina.

In continuare, vom denumi „Prestator” societatea comerciala SC TALK THERAPY SRL si „Beneficiar” orice persoana fizica sau juridica care doreste sa contracteze serviciile noastre.

Sectiunea 1: Precizari generale

www.talkmindevolution.ro este un website de prezentare a serviciilor pe care SC TALK THERAPY  SRL le ofera prin intermediul partenerilor autorizati sa ofere serviciile descrise in meniu. Vom defini in continuare „PARTENERI” partile cu care colaboram in vederea realizarii expertizelor, proiectelor de rezistenta sau alte servicii pe care le promovam.

Gazduirea continutului text / foto / cod, domeniu este realizata pe serverele www.romarg.ro – In cazul in care la un moment-dat website-ul este nefunctional sau apar probleme tehnice, ne nu asumam raspunderea pentru acest lucru si va recomandam sa verificati mai tarziu. In acelasi timp, orice problema tehnica sau eroare pe care o depistati, va rugam sa o comunicati pe adresa contact@talkmindevolution.ro sau talkmindevolution@gmail.com iar un reprezentant o sa verifice situatia intampinata.

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor si conditiilor de colaborare.

Serviciile enumerate in meniul principal sunt prestate de partenerii autorizati, persoane juridice care au dreptul de a realiza si emite documente legale. Descrierea serviciilor prezentate pe site este realizata in colaborare cu partenerii nostri. www.talkmindevolution.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care exista cuvinte sau grupuri de cuvinte care pot sa va induca in eroare sau nu sunt actualizate conform legii in vigoare. Pentru a fi la curent 100% cu modificarile legislative, va rugam sa verificati actualizarile pe site-urile autoritatilor. Colaborarea se face in urma unei cereri telefonice sau fizice la unul dintre birourile noastre din Bucuresti. Va vom comunica disponibilitatea, costul si un timp de asteptare. Exista posibilitate sa nu preluam o cerere, in cazul in care partenerul nostru nu poate efectua o lucrare / serviciu. Ne rezervam dreptul de a refuza o solicitare in cazul in care partenerii nostri nu au timp sau au alte probleme.

Sectiunea 3: Clauza de exonerare de raspundere / alte obligatii

Partenerii nostri raspund pentru corectitudinea documentelor emise si pentru serviciile prestate. Vom incerca rezolvarea oricaror probleme pe cale amiabila si intr-un timp cat mai scurt, in cazul in care probleme aparute sunt din cauza noastra  sau a partenerilor. In cazul in care informatiile furnizate de client nu sunt corecte, atunci nu ne asumam raspunderea si exista posibilitatea sa comunicam un cost suplimentar pentru refacerea documentelor (in functie de gravitatea si modul in care trebuie schimbate informatiile).

Sectiunea 4: Forta majora

Conform legilor in vigoare, atat Prestatorul cat si Beneficiarul pot invoca „forta majora”, insa cu apel la rezolvare amiabila, iar in cazul in care aceasta nu este posibila, ambele parti au dreptul de a se adresa instantei.

Sectiunea 5: Dreptul de autor si drepturile de utilizare

  1. Materialele prezente pe site, elementele grafica, continutul text nu pot fi preluate de pe https://talkmindevolution.ro fara acordul scris. Orice preluare si prelucrate a datelor sau alte informatii disponibile pe website reprezinta o incalcare a legii in vigoare.

Sectiunea 6 – Confidentialitatea datelor 

Tratam cu maxima grija subiectul datelor personale. Este foarte important ca datele dumneavoastra sa nu ajunga in locuri nedorite. Avem o politica de confidentialitate disponibila pe linkul acesta. In cazul in care informatiile furnizate nu sunt suficiente sau aveti intrebari, va rugam sa ne contactati pe email la adresa: contact@talkmindevolution.ro sau talkmindevolution@gmail.com.

Pe aceeasi pagina regasiti si Politica Cookies.

Sectiunea 7  – Tipurile de contracte 

Termenii si conditiile prezentate pe www.talkmindevolution.ro sunt sau pot fi diferiti fata de termenii din contractul semnat fizic in biroul SC TALK THERAPY SRL. Informatiile prezentate pe aceasta pagina sunt strict pentru activitatea online sau se pot regasi si in contractul prezent in agentie la o eventuala colaborare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, va rugam sa parasiti indata website-ul. Continuarea navigarii inseamna implicit acordul dumneavoastra, intelegerea termenilor si conditiilor si acceptarea lor, inclusiv a politicii de confidentialitate.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button